Internet

Qasuni në mediumin më të gjërë botëror me shpëjtesi deri 10Mbps me Drinia Net dhe mbeshtetje teknike të shpejtë.

TV Kabllor Digjital

Zbavituni me familjen tuaj me shërbimin tonë TV, me 120 kanale enkas për ju

VoIP dhe telefonata ne bote

Realizoni thirrjet tuaja familjare dhe të biznesit në Drinia Net

Rimbushje Celulari

Tek ne ju mund të realizoni rimbushjen kreditore të celulareve tuaja me lehtësi

Bileta avioni dhe trageti

Drinia Net ju mundëson realizimin e rezervimeve për udhëtimet e juaja

Pagesa zyrtare

Një ndër shërbimet kryesore të cilat i ofron Drinia Net janë pagesat e faturave te ndryshme apo ndaj institucioneve vendore