Rreth nesh

HISTORIKU

2003
  • Janar. Drinia Net - u hap si internet caffe e pare ne f.sh Ratkoc e cila u sherbente edhe qytetarve te vendeve te ndryshem.
2004
  • janar. Drinia Netofron shërbimin Interneti ne shtepi duke përdorur frekuencat valore (wireless) në komunen e Rahovecit dhe Prizrenit, disa muaj më vonë ofron dhe shërbime
    si:sigurime makinash dhe agjensi udhetimesh.
2005
  • Mars. Drinia Net - ofron shërbim për telefonin VOIP (voice over IP)
2008
  • Janar. Drinia Net dhe Unioni Financiar Prishtinë – Dega Ratkoc, nënshkruan marrëveshjen e përfaqësimit me Western Union Financial Services Inc, duke autorizuar Unionin Financiar Prishtinë për ofrimin e shërbimit Western Union – Transfetë Parash në Kosovë, më vonë Unioni Financiar Prishtinë ofron shërbime Union Net Arkëtime dhe Pagesa.
2009
  • Shkurt. Drinia Net fillon shtrirjen e rrjetës kabëllor HFC që qytetaret e këtij rajoni te marrin 3 shërbime perms një kabulli (Internet, TV, VOIP).
2010
  • Maj. Drinia Net zgjerohet edhe ne disa fshatra duke perdorur fiber si interkoneksion
2012
  • Gusht. Drinia Net bën shtrirjen e fibrit optic në të gjithë zonën “Anadrinia” për gjat magjistrales 111 duke rrespektuar licensen nga Ministria e infrastructures së Republikës së Kosovës.
2013
  • Mars. Dixhitalizon rrjeten kabëllore HFC dhe ofron shërbimin televiziv me STB (Reciever kabëllor) me buqet më të gjërë kanalesh.

2014
Prill.
Fillon dhënje të Recieverave kabëllor HD dhe CI module HD conax për rritje të kualitetit të figurës dhe shërbimit .

2015
Janar, Kalon në Docsis 3.0 duke përdorur teknologjin e fundit edhe tek klientët e saj me Modem kabëllor super të shpejt përfshirë Wifi + VoIP , gjitha në një.

2016
Gjat ketij viti Drinia Tech ka mbeshtetur teknikisht dhe ka instaluar, konfiguruar mbi 30 CMTS Docsis 3.0 vetem mbrenda Kosovës .

Njoftohu me stafin profesional

Sigurisht per mundesimin e te gjitha sherbimeve profesionale te DriniaNet
egziston nje staf pergjegjes dhe te ndergjegjshem per misionin dhe vizonin e tyre

Mentor Dulaj

CEO