Shërbimet

INTERNET & TV

Digital TV mbi 120 kanale

Pastërti dhe figur

Ende nuk është realizuar ndonjë vlerësim

Western Union

DËRGO & PRANO PARA mbrenda 1 minute


Unioni Financiar Prishtinë Sot, me më shume së 480,000 agjenci në më shumëse 200 shtete në të gjithë botën, miliona klientë kanë zgjedhur të përdorin Western Union për t’i dërguar para miqve dhe të afërmve të tyre. Sepse: • Me Western Union dërgohen para në të gjithë botën në pak minuta • Agjencitë e Western Union i gjen kudo për të tërhequr parat që ju dërgojnë “Unioni Financiar Prishtinë” është agjenti i “Western Union Financial Services” Inc. për Kosovën, i cili ofron shërbim të shpejtë, të sigurt dhe të besueshëm. Duke vizituar faqen tonë elektronike do të gjeni informacionin e nevojshëm për shërbimet “Western Union” në mënyrë të lehtë dhe të shpejtë.

Bazuar në vlerësimet e 2 vizitorëve

UNION NET

Paguaj Faturat

Tek ne mund te beni te gjitha llojet e pagesave:

Tatimet ndaj ATK, KEDS, Telefon, IPKO, KUJTESA, Sigurime makinash.

Bazuar në vlerësimet e 1 vizitorëve